JBL Flip II Bluetooth Matkakaiutin
5 Tuntia soittoaikaa, HandsFree ! -50%

JBL Flip II Suositun Flip matkakaiuttimen parannettu versio.

Paremmat ominaisuudet ja runsaampi musiikintoisto, langaton Bluetooth liitäntä NFC lähiliitäntä ominaisuudella, kosketa laitteita toisiinsa ja kuuntele musiikki tehokkaasti ilman lankaliitäntää !

Sisäänrakennettu akku, jopa 5 tuntia langatonta soittoaikaa. Puhelinkaiutinominaisuus Sound Clear toiminnolla, HandsFree puhelut kristallinkirkkaalla äänenlaadulla molemmin puolisesti.

Klikkaa kuvaa lisätietoja varten.

ILMAN TOIMITUSKULUJA (MAKSUEHTONA TILISIIRTO)

Legendary JBL sound

Sinun ei tarvitse enää lähteä pois kotoa, jotta voit kokea JBL:n äänen legendaarisen tehon, kirkkauden ja teknisen tarkkuuden.

Sleek Stylish Design

Näyttää kotoisalta kaikenlaisissa kuuntelutiloissa. Laitteissa on kiiltävä viimeistely, joka istuu monenlaisiin sisustuksiin.

plug-n-play

Helppo liittää mihin tahansa televisioon – tarvittavat kaapelit toimitetaan mukana. Sen käyttöönotto on todella helppoa, erillistä asennusta ei käytännössä tarvita. Liitä laite ja aloita sen käyttö.

Carry Case

JBL-äänentoisto on suojaamisen arvoista. Mukana tuleva kantopussi suojaa tuotetta iskuilta ja kolhuilta.

Bluetooth® Connectivity

Bluetooth-tekniikka tarjoaa korkeatasoisen musiikin suoratoiston kannettavista audiolaitteista. Käytitpä äänilähteenäsi sitten matkapuhelinta, tablettia tai kannettavaa tietokonetta, tämä tuote toimii sen kanssa.

3,5 mm:n stereotulo

3,5 mm:n tuloliitäntä mahdollistaa ulkoisten (kannettavien) laitteiden liittämisen

Ladattava akku

Akun voi ladata helposti, jolloin vältyt paristojen vaihtamiselta ja säästät rahaa.

NFC™

NFC on tekniikka, joka liittää NFC-tekniikalla varustetun kannettavan laitteesi pelkällä NFC-sensorin kosketuksella Bluetooth-kuulokkeisiin, kaiuttimiin tai AV-järjestelmiin.

Android/iOS-yhteensopiva

Yhteensopiva valintasi mukaan joko iOS- tai Android-laitteille, mikä takaa sinulle joustavan kuuntelunautinnon

Kannettavaa juhlaa

Uuden sukupolven tehokas järjestelmä liikkuvaan elämäntyyliin.

Palkittu langaton ja kannettava JBL Flip2 tarjoaa rikkaan äänen liikkuvaan elämäntyyliin kaikkia langattomia puhelimia ja tablettejasi varten. Innovatiiviseen JBL-tyyliin Flip2 hyödyntää kahta elementtiä ja sisäänrakennettua bassoporttia, joka lisää dynaamista syvyyttä kuuntelukokemukseesi, jossa solistin ääni erottuu selkeän kirkkaana – kaikki tämä kompaktissa käteen sopivassa kaiuttimessa.

Ja koska puhelimesi on joskus muutakin kuin musiikkia varten, Flip2 sisältää sisäänrakennetun mikrofonin sekä kaikua ja kohinaa vaimentavan SoundClear®-teknologian, jotta voit käyttää Flip2-laitetta kannettavana kaiutinpuhelimena menettämättä sanaakaan. Langaton ja kannettava JBL Flip2 on ladattavalla akulla toimiva kaiutin, joka mahtuu kämmenellesi.


Ylivertaiset kaiutinelementit ja sisäänrakennettu bassoportti

Kaksi 40 mm:n elementtiä ja viritetty bassorefleksiaukko tarjoavat luonnollisen äänentoiston, jotta et menettäisi sanaakaan suosikkimusiikistasi, soititpa musiikkia millä äänenvoimakkuudella tahansa.


Kaikua ja kohinaa poistava SoundClear®-teknologia ja räätälöity mikrofoni

Kaikua ja kohinaa vaimentava SoundClear®-teknologia ja sisäänrakennettu erikoisvalmisteinen mikrofoni vähentävät taustakohinaa ja säröä, jotta kuulet puhelusi aina kirkkaasti ja selkeästi Flip2-järjestelmästä.


Langaton Bluetooth-suoratoisto ja -yhteys älypuhelimiin ja tabletteihin

Suoratoista musiikkia kaikista kannettavista laitteista Flip2:een – se on todella yksinkertaista. Helpon NFC-tuetun Bluetooth-parituksen ja vakaan Bluetooth-yhteyden avulla Flip2 vastaa kaikkiin kannettaviin musiikkitarpeisiin.


Aitoa JBL Flip-muotoilua, joka mahtuu kämmennellesi

JBL Flip2 omaa saman muodon kuin Flip 1. Useiden värivalintojen, laadukkaamman materiaalin ja viimeistelyn ansiosta JBL Flip2:n ominaisuudet ja tyyli ovat entistä houkuttelevammat.


1 kannettava JBL Flip2-stereokaiutin
1 x USB-sovitin
1 x USB-kaapeli
1 x kuljetuskotelo
Pika-aloitusopas
Turvaohje

JBL Flip II Bluetooth Matkakaiutin<br>5 Tuntia soittoaikaa, HandsFree ! -50%
JBL Flip II Bluetooth Matkakaiutin<br>5 Tuntia soittoaikaa, HandsFree ! -50%
 JBL Flip II Bluetooth Matkakaiutin<br>5 Tuntia soittoaikaa, HandsFree ! -50%

Hinta: 59.90 € 129.00 €

 
 Ostoskori

Radiokulma Oy, Satamakatu 2, 33200 TAMPERE, Finland
puh. (03) 2140 222, sähköpostiosoite myynti (at) radiokulma.fi
Viimeksi päivitetty 2015-11-26 17:28:40