JBL Flip Matkakaiutin, Musta

JBL Flip matkakaiutin on musikaalinen matkakumppanisi, sisäänrakennetun akun ansiosta jopa 5 tuntia soittoaikaa ilman johtoa, langaton Bluetooth musiikinsiirto ja puhelutoiminnot.

Kämmenelle sopiva, pienikokoinen stereokaiutinjärjestelmä, kaksi 40-millistä kaiutinta ja yhdysrakenteinen bassoputki, upea bassontoisto ja digitaalinen signaalin käsittely DSP joka täyttää koko huoneen musiikilla.

Klikkaa kuvaa lisätietoja varten.

ILMAN TOIMITUSKULUJA (MAKSUEHTONA TILISIIRTO)

Langaton kaiutin, joka nostaa elämäsi äänenpainetta.

Ladattava kaiutin Bluetooth-yhteydellä, yhdysrakenteisella mikrofonilla ja JBL-äänentoistolla.

• Muodostaa langattoman yhteyden älypuhelimiin, tablet-laitteisiin, kannettaviin tietokoneisiin ja muihin laitteisiin.

• Yhdysrakenteinen mikrofoni mahdollistaa puhelut sekä Skypen ja FaceTimen käytön.

• Kaksi kaiutinelementtiä ja DSP mahdollistavat todenmukaisen JBL-äänentoiston.

JBL Flip

Pienikokoinen stereokaiutin täyttää koko huoneen JBL-äänenlaadulla.
Bluetooth®-yhteydellä varustettu JBL Flip on täydellinen langaton stereojärjestelmä älypuhelimille ja tablet-laitteille. Kaksi 40-millistä elementtiä ja yhdysrakenteinen bassoputki tuottavat sävykästä JBL®-ääntä ja kannettavalle kaiuttimelle uskomattoman bassotoiston. JBL Flip toistaa musiikkia jopa 5 tuntia sisäänrakennetun litiumioniakun avulla ja muodostaa langattoman yhteyden mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen. Muut saman hintaluokan laitteet eivät yllä lähellekään JBL Flipin suorituskykyä. Se on täydellinen kannettava langaton kaiutin mihin tahansa tilaan.

Esittelyssä kannettava langaton JBL Flip -stereokaiutinjärjestelmä. Älä anna sen koon hämätä: pienikokoinen kaiutin kulkee mukanasi ja on valmis kaikkeen, mihin sinäkin. Kaksi 40-millistä elementtiä ja yhdysrakenteinen bassoputki toistavat basson upeasti, ja digitaalinen signaalinkäsittely (DSP) täyttää koko huoneen musiikilla, joten voit nauttia sävykkäästä JBL®-äänentoistosta missä vain. Tehokas kannettava kaiutin on myös varustettu Bluetoothilla®, joten se voi muodostaa langattoman yhteyden mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen. Se on siis täydellinen kumppani älypuhelimille ja tablet-laitteille. Sisäänrakennettu litiumioniakku mahdollistaa jopa 5 tunnin toiston yhdellä latauksella. Merkkivalo kertoo akun varauksesta ja ilmaisee Bluetooth-kuuntelu- tai -liittymistilan. Kaiuttimessa on myös mikrofoni ja vastauspainike, joten voit vastata puheluihin. Muut saman hintaluokan laitteet eivät yllä lähellekään JBL Flipin suorituskykyä. Se on täydellinen kannettava langaton kaiutin mihin tahansa tilaan.

Bluetooth-teknologia

Kannettava JBL Flip -kaiutin voi suoratoistaa musiikkia kaikista Bluetooth-laitteista. Näin JBL-äänentoisto on laajan laitevalikoiman käytössä, myös tablet-laitteilla.

Bluetooth-teknologia
Yhdysrakenteinen bassoputki
Digitaalinen signaalinkäsittely
Yhdysrakenteinen mikrofoni ja vastauspainike
Ladattava litiumioniakku, joka kestää 5 tuntia
Käytännöllinen muotoilu
LED-merkkivalo

JBL Flip Matkakaiutin, Musta
JBL Flip Matkakaiutin, Musta
 JBL Flip Matkakaiutin, Musta

Hinta: 99.00 € 129.00 €

 
 Ostoskori

Radiokulma Oy, Satamakatu 2, 33200 TAMPERE, Finland
puh. (03) 2140 222, sähköpostiosoite myynti (at) radiokulma.fi
Viimeksi päivitetty 2014-04-17 16:19:21